Hem » Formgjutna

FORMGJUTNA ÖRONPROPPAR

ALLA ÖRON ÄR OLIKA

Förutom att öronproppen ska ha önskad funktion, ska den även passa i just dina öron. Alla hörselgångar har olika storlek och form och öronproppen måste därför ha lämplig storlek och utformning. Swedsafe har öronproppar som passar alla öron. 

Du har provat det mesta, men tycker att det är svårt att få in proppar i öronen. Vi rekommenderar då att prova öronproppen Klassik Vax, eller Silikon. Dessa tätar endast i ytterdelen av hörselgången genom att man helt enkelt trycker dem på plats så att de tätar. Alla kan använda dessa proppar.

SwedSafes öronpropp Silikon, speciellt för de med känsliga hörselgångar. Det formbara silikonet dämpar oönskat ljud och täter så pass att det förhindrar vatten i öronen vid bad/dusch. Genom sin utformning, material och funktion är silikonproppen avsedd för placering och tätning i ytterörat/hörselgångens öppning, och inte inne i hörselgången.

SwedSafes öronpropp Klassik Vax är en formbar öronpropp av vax som enkelt formas efter hörselgången. Lämpar sig för de som har känsliga hörselgångar. Öronproppen Klassik Vax ger en medelhög dämpning. Genom sin utformning, material och funktion är klassik vax avsedd för placering och tätning i ytterörat/hörselgångens öppning, och inte inne i hörselgången.